Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Duurzame Oplossingen

Na analyse van uw situatie (particulier of zakelijk) is duidelijk waar de hedendaagse mogelijkheden liggen om uw woning of pand te verduurzamen en energie te besparen. Binnen uw kader van budget, subsidie en tijd help ik u om de beste afweging hierin te maken. 

U blijft zelf aan het stuur en bepaalt welke maatregelen u neemt. In de volgorde en snelheid die u wenst.

Naast de standaard maatregelen die algemeen bekend zijn (isolatie, zonnepanelen, warmtepompen etc) ben ik ook bekend met producten die minder bekend zijn zoals zonnecollectoren (heatpipes), hout-cv kachels, pelletketels enz.

Ik help u graag om de juiste duurzame producten te selecteren. Voor een heerlijk en behaaglijk comfort. Met verantwoorde keuzes waarbij het milieu gespaard wordt. 

Neem contact op voor een volgende stap in besparing. 

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren